Deniz Satar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Deniz Satar Kimdir?

Üniversite eğitimini gazetecilik üzerine tamamlayan Deniz Satar, öğrencilik yıllarından itibaren çeşitli mecralarda sunuculuk yapmaya başladı. Gazetecilik kariyerine Fanatik gazetesinde editörlük yaparak başlayan Satar, uzun süre TRT Spor'un ekran yüzü olarak görev yaptıktan sonra A Spor'da izleyicilerle buluştu.

Deniz Satar 2

Deniz Satar'ın Hayatı

1987 yılında İzmir'de doğan Deniz Satar, aslen İzmirlidir. Lisans eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde tamamlamıştır. Üniversite yıllarında çeşitli yerel televizyon kanallarında sunuculuk yapmış ve stajlar gerçekleştirmiştir. Mezuniyetinin ardından TRT Spor kanalında çeşitli programları sunmuş ve Fanatik Gazetesi'nde editörlük görevinde bulunmuştur.

Deniz Satar 1

Özel Yaşamı

1987 doğumlu olan Deniz Satar, 2023 yılı itibarıyla 36 yaşındadır ve bekar olarak yaşamını sürdürmektedir. 1.63 boyunda ve 53 kilo olan Satar, koç burcudur. İyi seviyede İngilizce bilmektedir. Sosyal medya platformu Instagram'da @denizsatar kullanıcı adıyla aktiftir. Deniz Satar, gazetecilik kariyerinde başarılı bir yolculuk geçirmiş ve Türkiye'nin önde gelen spor kanallarında ve gazetelerinde görev almıştır. Özel yaşamında ise bekar ve aktif bir şekilde sosyal medyada yer almaktadır.

Deniz Satar 3