Ekranların popüler isimlerinden Demet Özdemir, en son "Adım Farah" dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Özdemir’in yeni projeleri ise büyük bir merakla bekleniyordu. Ünlü oyuncu, yeni dönemde Ferit Karahan’ın yönetmenliğini üstleneceği "Cinlerin Düğünü" filminde rol alacak. İşte Demet Özdemir’in yeni projeleri ve detaylar:

Demet Özdemir Hangi Filmde Rol Alacak?

Demet Özdemir, son olarak ödüllü yapım "Okul Tıraşı" ile adından söz ettiren yönetmen Ferit Karahan’ın yeni filmi **"Cinlerin Düğünü"**nde yer alacak. Film, güçlü bir aile hikâyesini konu alacak ve Özdemir’in filmde nasıl bir karaktere hayat vereceği merak ediliyor.

İlhan Şen ile Ekranlarda

Özdemir’in "Cinlerin Düğünü" filmindeki partneri ise son dönemin aranan isimlerinden İlhan Şen olacak. Özdemir ve Şen, filmde kardeş rolünde izleyici karşısına çıkacaklar. Çekimlerin Ekim ayında Erzincan’da başlaması planlanıyor.

Ekran Resmi 2024 08 28 152413

Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi

Demet Özdemir’in Projeye Yaklaşımı

Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, hem film hem de dizi projeleri arasında seçim yaparken dikkat ettiği noktaları paylaştı. Özdemir, “Yine kalbimi çalacak o rolün peşindeyim. Dikkat ettiğim şey ise benzer karakterlerden çok motivasyonları benzese bile iç dinamikleri farklı karakterler seçmek.” ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklama, oyuncunun projelerine ne kadar titizlikle yaklaştığını gösteriyor.

Editör: Mehmet Çetil