Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?'ın sezon finali nefes kesici bir bölüme sahne oldu. Dizinin son bölümünde, Bahar ikinci nakil için hastaneye yatarken, ameliyat hayatta kalmasının tek umudu olarak görünüyor. Hastanede yaşanan gerilim ve dramatik gelişmeler izleyicileri ekrana kilitledi.

Bahardizisidemetevgar...1444

Demet Evgar'ın Sette Olay Çıkardığı İddiası!

Ancak dizinin sezon finali kadar gündemi meşgul eden bir diğer konu da Demet Evgar'ın sette olay çıkardığı iddiası oldu. Bu iddialara karşı Evgar ve rol arkadaşları açıklama yaptı.

Bahardizisidemetevgar774747

Demet Evgar İddiaları Yalanladı

Demet Evgar, iddiaların tamamen asılsız olduğunu ve sette herhangi bir sorun yaşanmadığını belirterek sakin ve zarif bir üslupla açıklama yaptı. Evgar'ın bu açıklaması hayranları tarafından da destek gördü.

Demet Evgar Bahar Dizisi Yeni Sezonda Olmayacak mı?

Ancak bazı kaynaklardan gelen bilgilere göre Demet Evgar'ın yeni sezonda dizide olmayacağı da iddialar arasında yer alıyor. Bu konuya ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmış değil.

Elit Andaç Çam ve Yasemin Kay Allen'den Demet Evgar'a Destek

Demet Evgar'ın sette olay çıkardığı iddialarına karşı rol arkadaşları Elit Andaç Çam ve Yasemin Kay Allen de destekleyici açıklamalarda bulundu. Elit Andaç Çam, Evgar'ın profesyonelliği ve zarafetiyle tanındığını ve bu tür iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Yasemin Kay Allen ise çıkan söylentilerin tamamen dedikodudan ibaret olduğunu dile getirerek, Evgar'ın sette herhangi bir sorun yaratmadığını vurguladı.

Bahardizisidemetevgar744110014

Bahar Yeni Sezonda Kiminle Dönecek?

Demet Evgar'ın dizide olup olmayacağı hala belirsizliğini korurken, Bahar'ın yeni sezonda kiminle döneceği merak konusu. Yeni sezon fragmanında yer alan bazı sahneler, Bahar ve Timur'un yeniden bir araya gelebileceğini düşündürüyor.

Bahar'ın yeni sezonunda neler yaşanacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? Hakkında

MF Yapım imzalı dizi
Yönetmen: Neslihan Yeşilyurt
Senaryo: Ayça Üzüm
Başroller: Demet Evgar (1. Sezon), Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik, Hatice Aslan
Konuk Oyuncular: Bennu Yıldırımlar, Yasemin Kay Allen