Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor? Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor?

5Ff334C6554287227091E3Fc

Filmin konusu, Hatice adında bir kadının uğursuz biri olarak görülmesine rağmen aşkı bulması ve Tahsin ile evlenmesiyle başlar. Ancak düğün gecesi yaşanan bir dizi olay, çiftin köydeki babasının mirasıyla ilgili maceralara atılmasına neden olur. Mirasın değerlendirilmesi ve gömünün bulunması için çeşitli komik ve heyecan dolu durumlar yaşanır.

M V5 B N2 Nl O W Fl N W Qt Y2 Iz O C00 Z Tcy L W Ew

"Çetin Ceviz 2" filmi, İstanbul'un Şile ilçesine bağlı bir köyde çekildi ve bu çekimlerde Şile'nin doğal güzellikleri kullanıldı. Şile, Marmara Bölgesi'nin kuzeydoğusunda, Karadeniz kıyısında bulunur ve yeşillikleri, denizi ve tarihi dokusuyla tanınan bir turistik bölgedir. Film, bu güzel doğa içinde çekilerek izleyicilere farklı bir atmosfer sunmayı hedeflemiştir.

Cetincevix Prnb Cover

Kanal D kanalında yayınlanan film, seyircilere eğlenceli ve heyecan dolu anlar yaşatmak için çekilmiştir. İlk yayın tarihi 2 Temmuz Pazar günü saat 16.00'da gerçekleşmiştir ve izleyicilerle buluşmuştur. D Productions tarafından üretilen film, oyuncu kadrosundaki deneyimli isimlerle ve ilginç hikayesiyle dikkat çekmektedir.

Çetinceviz1

Filmde şu oyuncular rol almıştır:

Fırat Tanış (Tahsin)
Ayça Erturan (Hatice)
Ayhan Taş (Muhtar)
Beyti Engin (Necip)
Gürsu Gür (Fazıl)
Özgün Aydın (Ürkek)
Zeynep Kankonde (Ümüş)
Sabahattin Yakut (Kudret)
Hilmi Özçelik (Hoca-İmam)
İlay Erkök (Ayşen)
Deniz Özerman (İmsak)
Banu Fotocan (Dürdane)
Ozan Uygun (Caner)

Cetincevix Prnb Cover-1
Çetin Ceviz 2 filminin İstanbul'un Şile ilçesinde çekilmiş olması, filmin doğal ve pastoral bir atmosfere sahip olmasına katkı sağlamıştır. Komedi türündeki bu yapım, izleyicilere eğlenceli ve keyifli bir deneyim sunmayı amaçlamıştır.

Editör: Ali Çakar