Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 2024 yılı Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) öğretmen seçme ve atama sürecinde önemli bir adım daha atıldı. BİLSEM öğretmen seçme ve atama kılavuzu çerçevesinde bölge sözlü sınav sonuçları ile tercih yapmaya esas puanlar, resmi olarak meb.gov.tr adresinde yayımlandı. Bu sonuçlara göre, adaylar şimdi tercih sürecine geçiş yapacaklar.

Sözlü Sınav Sonuçları ve İtirazlar

Sözlü sınav sonuçlarına itirazlar için belirlenen süre, 9-11 Temmuz 2024 tarihleri arasında il millî eğitim müdürlükleri aracılığıyla Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne yapılacak. Adaylar, sonuçlara itiraz etmek istediklerinde bu süreci nasıl başlatmalı?

YKS Ek Tercih Sonuçları Son Dakika Açıklandı mı ne zaman açıklanacak? 2024 YKS Ek Tercih Sonuçları Ne Zaman ve Hangi Gün İlan Edilecek? YKS Ek Tercih Sonuçları Son Dakika Açıklandı mı ne zaman açıklanacak? 2024 YKS Ek Tercih Sonuçları Ne Zaman ve Hangi Gün İlan Edilecek?

T Kcd Z Xonv0M X N V A Pc49 Zx Q

Atama Süreci ve Tercihler

Öğretmen atamaları için adayların yapacakları tercihler ise 18-22 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu süreçte adaylar, tercih ettikleri BİLSEM merkezleri ve pozisyonlar için nasıl bir planlama yapmalı?

Editör: Havva Andırır