Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor? Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor?

Kanal D ekranlarının yeni sezonunda izleyicilerle buluşacak olan “Annem Ankara” dizisi, ünlü oyuncular Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’ü bir araya getiriyor. Dizinin senaryosunun, Başak Angigün tarafından yazıldığı ve kendi hayat hikayesini yansıttığı belirtiliyor.

Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür Kimdir?

Bergüzar Korel, son olarak Prime Video'da yayınlanan "Düğüm" dizisinde rol almış ve başarılı performansıyla beğenilmiştir. Korel, “Annem Ankara” dizisinde başrol oynayacak ve dizideki karakteri Başak Angigün’ün hayat hikayesinden ilham alınarak oluşturulacak. Mehmet Günsür ise, Korel’in partneri olarak dizide yer alacak. Günsür, şu sıralar İtalya'da bulunuyor ve çekimler için Türkiye’ye dönmesi planlanıyor.

Dizinin Yapım ve Yönetmen Kadrosu

“Annem Ankara” dizisi, BKM tarafından üretilecek. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Faruk Teber oturacak. Teber, Türk televizyon dizileri ve sinemasında önemli projelere imza atmış bir yönetmen olarak dikkat çekiyor.

Çekimler ve Yayın Tarihi

Dizinin çekimlerinin yakın zamanda başlayacağı ve detaylı bilgilendirmelerin ise ilerleyen günlerde yapılacağı belirtiliyor. Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’ün, dizideki performansları şimdiden büyük merak uyandırmış durumda.

Editör: Havva Andırır