UEFA Konferans Ligi'nde 2024-2025 sezonunda mücadele edecek takımlar ve Başakşehir'in olası rakipleri belirli oldu. Temsilcimiz Başakşehir, Konferans Ligi'nde ilk torbada yer alacak ve gruptaki rakiplerini belirleyecek kura çekimi için hazır durumda. İşte, Başakşehir’in gruptaki olası rakipleri ve diğer detaylar…

Başakşehir’in Kura Çekimindeki Pozisyonu Nedir?

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi kura çekiminde ilk torbada yer alacak. Bu, temsilcimizin gruptaki diğer takımlarla olan eşleşmesinde avantajlı bir pozisyonda olacağı anlamına geliyor. Başakşehir, lig etabında her torbadan bir takımla eşleşecek ve her takım, iç sahada 3, deplasmanda ise 3 maça çıkacak. Bir ülkenin iki takımını karşılaştırmak ise yasaklanmıştır.

Başakşehir’in Muhtemel Rakipleri Hangi Torbalarda Yer Alıyor?

UEFA Konferans Ligi’nde yer alan torbalar ve olası rakipler şu şekilde sıralanmıştır:

1. Torba: Chelsea, Kopenhag, Gent, Fiorentina, LASK Linz, Real Betis
2. Torba: Molde, Legia Varşova, Heidenheim, Djurgarden, Apoel Nicosia
3. Torba: Rapid Wien, Omonia, HJK Helsinki, Vitoria Guimaraes, Astana, Olimpia Ljubljana
4. Torba: Cercle Brugge, Shamrock Rovers, The New Saints, Lugano, Hearts, Mlada Boleslav
5. Torba: Petrocub, St. Gallen, Panathinaikos, Backa Topola, Borac Banja, Jagiellonia
6. Torba: Larne, Dinamo Minsk, Celje, Pafos, Vikingur, Noah

Trabzonspor - Kayserispor maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Trabzonspor - Kayserispor maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Başakşehir’in Gruplara Kalma Yolu Nasıl Görünüyor?

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi’nde başarılı olabilmek için grup aşamasında yüksek performans göstermesi gerekecek. Temsilcimizin, her torbadan gelen rakiplerle karşılaşacak olması, zorlu bir mücadeleye işaret ediyor. Takımın güçlü kadrosu ve Avrupa tecrübesi, bu zorlu süreçte Başakşehir'in avantaj sağlayabilir.

Başakşehir’in Konferans Ligi’ndeki Performansı Nasıl?

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu’nda İrlanda temsilcisi St. Patrick's Athletic'i geçerek grup aşamasına katılma hakkı kazandı. Play-Off Turu'nda oynadığı iki maçta da başarılı olan temsilcimiz, gruptaki rakipleriyle yapacağı maçlarda da benzer başarıyı hedefleyecek.

Editör: Havva Andırır