Ecem Özkaya, Bahar dizisindeki Rengin karakteriyle dikkat çeken bir isim ve güzellik sırlarını merak edenlerle paylaştı. Sağlıklı bir cilde sahip olmanın ipuçlarını verirken basit ama etkili yöntemleri tercih ettiğini belirtti.

-10

Ecem Özkayadoğal ürünleri tercih ettiğini belirtti

Öncelikle sağlıklı beslenmenin kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Özkaya, doğal ürünleri tercih ettiğini ve sağlıklı beslenmeye özen gösterdiğini belirtti.

-11

sağlıklı beslenmeye özen gösterdiğini belirtti.

Bu doğrultuda, annesinin tavsiyesiyle cilt temizliğinde acıbadem sütünü kullandığını ve tonik olarak da gül suyunu tercih ettiğini paylaştı. Ayrıca, cildini içten de besleyerek sağlıklı bir görünüm elde ettiğini belirtti.

21.Ekran Resmi 2020 01 07 16 Ns1

Özkaya'nın beslenme rutininde organik ürünlere de yer verdiği ve formunu korumasına yardımcı olan bu detayı da paylaştı.

Olivia Culpo Upskirt Candids In

İşlenmiş gıdalardan uzak durduğunu ve gün içinde bol bol su tükettiğini belirten Özkaya, günde en az 2 litre su içmenin nemli bir cilde sahip olmanın sırrı olduğunu vurguladı.

R B 3 C X0Ul68

Bu yöntemlerle, sağlıklı bir cilde sahip olmanın ve güzellikte dikkat çekmenin mümkün olduğunu ifade eden Ecem Özkaya, doğal ve basit yöntemlerle güzellik bakımının önemini vurgulamış oldu.

3.5