Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Ahu Tuğba, 1 Eylül 2024'te ABD'de hayatını kaybettikten sonra, ülkesine getirilerek Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Tören, hayranları ve yakınları tarafından ilgiyle takip edildi. Ahu Tuğba’nın vasiyeti gereği gerçekleştirilen bu etkinlikte, sanatçının yaşamı ve kariyeri üzerine anılar paylaşıldı.

Cenazeye katılan gazeteci kim?

Cenaze töreninde dikkat çeken bir diğer isim, gazeteci Olcay Ünal Sert oldu. Sert, Ahu Tuğba’nın geçmişte yaşadığı olayları hatırlatarak, cenazede ilginç açıklamalarda bulundu. Yıllar önce Tuğba’nın, eşinin kendisini ünlü sanatçı Bülent Ersoy ile aldattığını ifade ettiğini hatırlatan Sert, bu konuyla ilgili muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Wanda Nara ve Mauro Icardi Çifti Yeniden Gündemde! Sızdırılan Ses Kayıtlarında Nara'dan Şok İfadeler! Wanda Nara ve Mauro Icardi Çifti Yeniden Gündemde! Sızdırılan Ses Kayıtlarında Nara'dan Şok İfadeler!

Olcay Ünal Sert'in açıklamaları nelerdi?

Muhabirlerin "Bülent Ersoy ile Ahu Tuğba'nın ilişkisi hakkında ne söylemek istersiniz?" sorusu üzerine Sert, "Kocamı Bülent Ersoy ile bastım demişti" dedi. Ayrıca, iki ismin birbirleriyle iletişim kurup kuramadığını bilmediğini ifade etti. Sert, "Anjelik de vefat sonrası ulaşmak için telefonunu istedi ama..." diyerek, Bülent Ersoy'un cenazede olmamasının nedenini sordu.

640Xauto (28)

Ahu Tuğba’nın ifadesi neydi?

Ahu Tuğba’nın o dönemde yaptığı açıklamada, "Evliyken eşim beni Bülent Ersoy’la aldattı. Ersoy henüz kadın da olmamıştı" şeklindeki ifadesi de hatırlatıldı. Bülent Ersoy ise bu açıklamalara karşılık, "Bunların aslı astarı yok. Eğer doğru olsaydı, o dönem söylemediği lafı bırakmazdı" şeklinde bir yanıt

Editör: Havva Andırır