Acun Ilıcalı, Sportklub'a verdiği röportajda Hull City benzeri bir başarı hikayesi yaşayabilecek bir kulüp arayışında olduklarını açıkladı. Uzun bir araştırmanın ardından Slovenya'yı tercih ettiklerini belirten Ilıcalı, ülkenin büyük potansiyele sahip bir spor ülkesi olduğunu vurguladı.

ACUN ILICALI MARİBOR'U ALMAK İSTİYOR

"Slovenya'daki hangi kulübün bize en uygun olduğunu araştırdıktan sonra bunun Maribor olduğuna karar verdik. Geçen hafta Maribor'daydım, şehri, stadı ve kulübü yöneten insanları gerçekten çok sevdim." şeklinde konuştu. İki ay boyunca farklı kulüpleri değerlendirdiklerini belirten Ilıcalı, projelerinin Maribor ile uyumlu olduğunu ifade etti.

Ali Çelikkıran kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? Ali Çelikkıran kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor?

Sloven futbolcu Miha Zajc ile ilgili soruya ise, "Hull City'yi devraldığımda ilk hedefim Zajc'tı ama ne yazık ki o Fenerbahçe'de kalmaya karar verdi. Biraz da şanslıyım çünkü ben de bir Fenerbahçe taraftarıyım. Gelecekte neler olacağını göreceğiz. Projemizi Slovenya'da, Sloven oyuncularla gerçekleştirme adımına taşıdığımızda belki Maribor'a gelmek isteyebilir. Hull'da da onunla her zaman ilgileniyoruz." şeklinde yanıt verdi.