Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi) Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi)

Jordan Mackenzie Thompson, 5 Mayıs 1997 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nde doğmuş bir voleybol oyuncusudur. Profesyonel kariyerine Cincinnati Üniversitesi Bearcats'ta üniversite voleybolu oynayarak başlamıştır. 2015-2019 yılları arasında bu takımda önemli başarılar elde etmiştir. Jordan Thompson, uluslararası alanda tanınmaya başladığı ilk büyük başarıyı 2020 Tokyo Yaz Olimpiyatları'nda kazandığı altın madalya ile elde etmiştir. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda ise kadınlar voleybol turnuvasında gümüş madalya kazanarak uluslararası başarılarına bir yenisini eklemiştir. Ayrıca, Hristiyan inancına sahip olan Thompson, 2018 yılında Blake Yager ile evlenmiştir.

Jordan Thompson Hangi Takımda Oynuyor?

Jordan Thompson, hem ABD kadın milli voleybol takımının bir üyesi olarak uluslararası turnuvalarda mücadele etmektedir hem de Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi'nde yer alan VakıfBank İstanbul takımında oynamaktadır. Bu iki takımda da gösterdiği performansla dikkat çeken Thompson, hem ulusal hem de uluslararası düzeyde başarılı bir voleybol kariyerine sahiptir.

Editör: Havva Andırır