Zeynep Su Candan, Türkiye'nin tanınmış sosyal medya fenomenlerinden Nihal ve Bahar Candan'ın kız kardeşidir. Ancak, bu tanınırlığıyla değil, kendi kişiliği ve yaşamıyla da dikkat çekmektedir. Peki, Zeynep Su Candan kimdir, yaşını kaçtır ve ne iş yapar? İşte detaylar...

Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi? Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi?

Zeynep Su Candan Kaç Yaşında, Aslen Nereli Kimdir?

Zeynep Su Candan, Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin ailesindeki üçüncü çocuktur. İstanbul'un Ataşehir ilçesinde bulunan Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi'nde eğitim görmektedir. Liseye giriş sınavında gösterdiği başarıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve yüzde 2'lik dilimle bu okula kabul edilmiştir.

Zeynep Su Candan Kimlerin Kızkardeşi?

Zeynep Su Candan, kardeşleri Nihal ve Bahar Candan'ın fenomenlikleri ve yaşadıkları hukuki süreçle Türkiye'nin gündemine giriş yapmıştır. Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni müfredatın tanıtımında sahneye çıkarılan öğrencilerden biri olarak medyada geniş yer bulmuştur.

Nihal ve Bahar Candan'ın Hukuki Süreç ve Tepkiler

Kardeşleri Nihal ve Bahar Candan'ın hukuki süreci ve kendilerine yöneltilen suçlamalar, Zeynep Su Candan'ı da gündeme taşımıştır. Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi ve yaşananları anlatması kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştır.

Nihal ve Bahar Candan'ın İddianame ve Bekleyiş

Zeynep Su Candan'ın ablası Bahar Candan ile birlikte 22 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede, çeşitli suçlamalar bulunmaktadır. Ancak, bu suçlamalara ilişkin dava süreci devam etmektedir.

Editör: Murat Serdar Yıldız