Taşların Ve Kristallerin Mucize Faydaları ,Doğal Taşların Anlamları Kristal Terapiler Taşların Ve Kristallerin Mucize Faydaları ,Doğal Taşların Anlamları Kristal Terapiler

Sinemaseverler, "Yıldızlar Asla Ölmez" filminin detaylarını öğrenmek için arayışta. Filmin çekim yerleri, konusu ve oyuncu kadrosu hakkında bilgi almak isteyenler için tüm ayrıntıları derledik. İşte "Yıldızlar Asla Ölmez" filmiyle ilgili bilinmesi gerekenler...

Yıldızlar Asla Ölmez Nerede Çekildi?

27 Nisan 2018'de vizyona giren "Yıldızlar Asla Ölmez" filmi, izleyicilere unutulmaz bir dram ve romantizm deneyimi sunuyor. Paul McGuigan'ın yönetmenliğini yaptığı ve Matt Greenhalgh'ın senaryosunu yazdığı bu İngiliz yapımı film, 2017 yılında tamamlanmıştır. Filmin çekimlerinin hangi şehirde gerçekleştirildiği bilinmemektedir.

Yıldızlar Asla Ölmez Konusu

Londra'da yaşayan genç oyuncu Peter Turner (Jamie Bell), sinema dünyasında kendine yer edinmeye çalışırken, bir gün kapı komşusunun Hollywood'un ünlü Amerikalı aktrisi Gloria Grahame (Annette Bening) olduğunu öğrenir. Kariyerinin son dönemlerinde olan Grahame, yeniden kendini ispatlama çabası içerisindedir ancak herkesten gizlediği ölümcül bir hastalıkla da mücadele etmektedir. Peter ile büyük bir aşk yaşamaya başlayan Grahame, bir süre sonra Peter'ın ailesinin yaşadığı Liverpool'a gitmek ister.

Yıldızlar Asla Ölmez Oyuncuları

Filmde Jamie Bell ve Annette Bening'in yanı sıra, Julie Walters, Stephen Graham ve Kenneth Cranham gibi önemli isimler de rol alıyor. Bu güçlü kadro, izleyicilere etkileyici bir performans sunarak filmi daha da ilgi çekici hale getiriyor.

Editör: Zeliha YAKUT