Yabani dizisi izleyicileri, beklenen yeni bölüm için heyecanla hazırlandı ancak 30 Nisan Salı günü dizi, Now TV yayın akışında beklenen yerini almadı. Yabani'nin günü değişti mi? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Eray Yazgan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? Eray Yazgan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor?

YABANİ YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ Mİ

Yabani'nin günü değişti ve yeni günü Cumartesi oldu. Yeni bölüm, 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü Now ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

YABANİ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU 

Yabani'nin son bölümünde, Serhan'ın Neslihan'ı evlilik tuzağına çektiği ortaya çıktığında, Güven'in kontrolü kaybolur. Melek'in açıklamaları Yaman'ın Serhan'ın gerçek yüzünü ortaya çıkarmak üzere olduğu anda, Güven'in kontrolsüz davranışı, Serhan'ı kurtaracak bir koz verir. Ancak bu kozun bedeli ağır olacaktır. Serhan, kirli sırlarının Şebnem'le birlikte ortaya dökülmeye başladığını görünce, kendini kurtarmak için her şeyi göze almaya kararlıdır. Ancak tek engel, çocuklarının her şeyi öğrenmesidir!

Rüya, dünyaya gelecek kardeşi için bir süre susmaya razıdır. Yaman, Rüya'nın bir şeyler sakladığından emindir, ancak ne olduğunu çözememektedir. Alaz ve Çağla, Rüya'nın sırrına ortak olduklarında, işler daha da karmaşık hale gelir. Yaman, sevgilisi değil, kardeşlerinin de kendisine yalan söyleyeceğini düşünerek şaşkına döner. Alaz, babasının ona yüklediği ağır mirası nasıl taşıyacağını bilemez hale gelir.

Yaman, kime güveneceğini şaşırırken, Elif'in uyarılarını dikkate almaya başlar. Ancak Elif'in tüm bu çabası, birinin ciddi şekilde zarar görmesiyle sonuçlanabilir.