Premier Lig’in 8. hafta mücadelesinde Wolverhampton, Manchester City’yi konuk ediyor. Bu önemli karşılaşma, 20 Ekim Pazar günü saat 16:00’da başlayacak. Futbolseverler için heyecan dolu bir maç olacağı kesin.

Samsunspor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta? (20 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Samsunspor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta? (20 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Wolverhampton ile Manchester City arasındaki bu kritik maç, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın yayını, futbolseverlerin karşılaşmayı takip edebilmesi açısından önemli bir fırsat sunuyor.

Manchester City’nin Son Durumu Nasıldır?

Zirve takibini sürdüren Manchester City, ligde oynadığı 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 17 puan topladı ve ikinci sırada yer alıyor. Son olarak Fulham ile oynadığı maçı 3-2 kazanarak moral bulmuştu. Guardiola’nın öğrencileri, Wolverhampton karşısında galip gelerek liderliği elde etmeyi hedefliyor. Özellikle Wolverhampton’a karşı son sekiz maçında 25 gol atması, Manchester City’nin bu karşılaşmadaki formunu gözler önüne seriyor.

Wolverhampton Liverpool Maçı-1

Wolverhampton’un Hedefleri Neler?

Wolverhampton, bu sezon beklenenin altında bir performans sergileyerek ligin son sırasına demirlemiş durumda. Sarı-siyahlılar, sadece 1 puanla 20. sırada yer alıyor. Son olarak Brentford’a karşı aldıkları 5-3’lük mağlubiyet, takımın morale ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Gary O’Neil yönetimindeki Wolverhampton, iç sahada Manchester City’ye karşı sürpriz bir galibiyet almayı hedefliyor. Ancak, bu zorlu maçta Sasa Kalajdzic, Adama Traore ve David Gonzalez’in forma giyemeyecek olması, takımın planlarını zorlaştırıyor.

Editör: Mehmet Çetil