Trendyol Süper Lig’in 9. hafta karşılaşmasında Sivasspor, Hatayspor’u 20 Ekim Pazar günü saat 13:30’da konuk edecek. Maç, BG Grup 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Mehmet Türkmen yönetecek, yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Candaş Elbil üstlenecek.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Sivasspor ile Hatayspor arasındaki mücadele, beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bu yayın, futbolseverlerin maçı izleyebilmesi için önemli bir fırsat sunuyor.

Toulouse - Angers yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Toulouse - Angers maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Toulouse - Angers yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Toulouse - Angers maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Sivasspor’un Son Durumu Nedir?

Bülent Uygun yönetimindeki Sivasspor, bu sezon oynadığı 8 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde ederek 8 puan topladı. Kırmızı-beyazlı ekip, bu maçlarda rakip kaleleri 8 kez sarsarken, kalesinde ise 11 gol gördü. Sivasspor, topladığı puanlarla 13. sırada yer alıyor ve son olarak Göztepe deplasmanından mağlup döndü. Takım, Hatayspor karşısında üç puan alarak çıkış yakalamak istiyor.

Sivasspor Ankaragucu Nu 3 Yendi 12970264 2815 Amp

Hatayspor’un Hedefleri Neler?

Rıza Çalımbay yönetimindeki Hatayspor, bu sezon henüz galibiyet elde edemedi. 8 maçta 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak sadece 3 puan toplayan Hatayspor, 18. sırada bulunuyor. Oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri 5 kez sarsan Hatayspor, kalesinde 11 gol gördü. Son olarak Trabzonspor ile oynadığı mücadeleden beraberlikle ayrılan Hatayspor, Sivasspor deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istiyor.

Editör: Mehmet Çetil