Beşiktaş - Konyaspor Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Maç, 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 16.00’da Tüpraş Stadyumu'nda başlayacak ve futbolseverler beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak takip edebilecek.

Konyaspor8484848484

Beşiktaş’ın Hedefi Nedir?

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Beşiktaş, milli ara öncesinde Gaziantep FK ile oynadığı maçtan beraberlikle ayrılmıştı. Konyaspor maçıyla birlikte tekrar çıkış yakalamayı planlayan siyah-beyazlılar, ev sahibi avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmayı umuyor. Beşiktaş’ta takımın en golcü oyuncusu olan Ciro İmmobile, ligdeki maçlarında rakip fileleri 7 kez havalandırdı.

Premier Lig’den Fenerbahçe’ye Orta Saha Transferi: Sarı-Lacivertliler Hangi Yıldız Oyuncuyu Listesine Aldı? Premier Lig’den Fenerbahçe’ye Orta Saha Transferi: Sarı-Lacivertliler Hangi Yıldız Oyuncuyu Listesine Aldı?

Beşiktaştakımı

Konyaspor’un Durumu Nedir?

Konyaspor ise ligde oynadığı 8 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Topladıkları 11 puanla 8. sırada bulunan yeşil-beyazlılar, Beşiktaş karşısında puan veya puanlar almayı hedefliyor. Beşiktaş, Konyaspor'u ağırladığı son üç maçta iki kez puan kaybetmiş durumda; sadece bir galibiyet elde edebilmiş.

Konyaspor123789

İki Takımın İlk 11’leri Belli Oldu

Beşiktaş'ın sahaya süreceği ilk 11 şöyle: Mert, Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku, Gedson, Ndour, Muçi, Rafa, Semih, Immobile. Konyaspor’un ise ilk 11’i şu şekilde: Slowik, Nikola, Adil, Uğurcan, Guilherme, Bazoer, Boateng, Pedrinho, Aleksic, Yusuf, Kramer.

Beşiktaş215402

Beşiktaş - Konyaspor Maçının Hakemleri Kimler?

Beşiktaş ve Konyaspor arasındaki mücadelede hakem Kadir Sağlam düdük çalacak. Sağlam’ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Ali Can Alp üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olarak belirlendi.

Editör: Murat Serdar Yıldız