Fenerbahçe, bu sezonki şampiyonluk hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandırdı. Ara transfer dönemi için yapılan planlamalar arasında, orta saha pozisyonuna derinlik katmak amacıyla önemli bir isim ön plana çıkıyor.

Beşiktaş ve Konyaspor’un İlk 11’leri || Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? beIN Sports 1 Beşiktaş ve Konyaspor’un İlk 11’leri || Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? beIN Sports 1

Jefferson Lerma ile Görüşmelere Başlandı mı?

Fenerbahçe'nin gündemindeki isim Crystal Palace'ın Kolombiyalı yıldızı Jefferson Lerma. A Spor'da yer alan haberlere göre, sarı-lacivertliler, 29 yaşındaki futbolcu için yeniden girişimlerde bulunmaya başladı. Lerma'nın transferi için yapılacak görüşmelerin, önümüzdeki günlerde başlayacağı bildiriliyor.

R 2107202425C4865A

Lerma'nın Performansı Nasıldı?

Geçtiğimiz sezon Crystal Palace formasıyla 31 resmi maçta görev alan Lerma, bu süreçte 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. 1.79 boyundaki oyuncunun, orta sahada sağladığı dinamizm ve defansif katkı, Fenerbahçe’nin hedefleri açısından büyük önem taşıyor.

Editör: Havva Andırır