Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, son açıklamalarıyla yeniden gündeme oturdu. Nara, katıldığı özel bir televizyon programında, Icardi ile olan ilişkisi ve eski eşi Maxi Lopez'den ayrılma sürecine dair iç açıcı olmayan detaylar paylaştı.

Wanda Nara'dan Mauro Icardi İtirafları "Geceleyin Ağlayarak Yatağa Girerdim"

Wanda Nara, programda Mauro Icardi ile ilişkisinin başlangıcını ve Maxi Lopez'den ayrılma sürecini anlattı. Özellikle Icardi'nin rahat tavırlarından dolayı kendisinin acı çektiğini ve bu sürecin zor geçtiğini belirtti. "Mauro hep çok rahattı ama ben değildim. Çok acı çektim, geceleri yatağa ağlayarak girerdim ve 'Umarım Maxi Lopez birine aşık olur' derdim" şeklinde konuşan Nara, duygusal anlamda yaşadığı zorlukları da dile getirdi.

(17)-2

Duygusal Anların Paylaşımı

Nara, Icardi ile ilişkisinin erken dönemlerinde duygusal problemlerini paylaştığında aldığı tepkiden de bahsetti. Icardi'nin Maxi Lopez ile ilgili kendisine "Aptal mısın? O şu anda çok mutlu olmalı, parti yapıyordur sonuçta bekar" dediğini aktardı. Bu sözlerin kendisini daha da üzdüğünü ve zor zamanlar geçirdiğini ifade etti.

Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor? Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor?

Wanda1

Romantizm ve Aile Hayatı

Geçtiğimiz günlerde 10. evlilik yıl dönümlerini kutlayan Icardi ve Nara çifti, bu özel günlerini İtalya'da romantik bir tatil yaparak kutlamıştı. Sosyal medya hesaplarından paylaştıkları romantik pozlarla sevenlerine duygusal anlar yaşatan çift, bu şekilde de sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

Editör: Havva Andırır