Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında yaşanan "veteran komedyen" polemiği, Hülya Avşar'ın da tepkisini çekti. Avşar, "Hiçbir komedyen veteran olmaz" diyerek polemiğe dahil oldu.

H A S A N C A N K A Y A010203

HÜLYA AVŞAR: VETERAN KOMEDYEN OLMAZ

Yeniköy'de objektiflere yansıyan Avşar, kon uyla ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

"Bence hiçbir komedyen de veteran olmaz. Hasan Can da öyle dememiştir. Öyle demek istememiştir yani. Ben ikisi de birbirini seviyor diye biliyorum. Sosyal medyada öyle okuyordum."

Kızıl Goncalar Naim bakın kiminle evliymiş, eşinden neden boşandığı ortaya çıktı Kızıl Goncalar Naim bakın kiminle evliymiş, eşinden neden boşandığı ortaya çıktı

Hasan Can Kaya

HÜLYA AVŞAR: DİJİTALDE DAHA RAHAT HİSSEDİYORUM

Avşar ayrıca YouTube programıyla ilgili de konuştu ve "Şu an çok güzel gidiyor. Ben çok keyif alıyorum programı çekerken de yayınlanınca izlerken de... Bence güzel. Biraz daha rahat hissediyorum dijitalde de" dedi.

Cemyılmaz01232

HÜLYA AVŞAR: TEKRAR ÇOCUK DÜŞÜNMÜYORUM

Basın mensuplarının "Tekrardan bir çocuk düşünür müsünüz?" sorusuna ise Avşar, "Benim kızım bana yetiyor. Onu çok seviyorum. Düşünmüyorum. Allah, olmayanlara nasip etsin inşallah" diye yanıt verdi.

Şahangökbakar0101

ŞAHAN GÖKBAKAR'DA HASAN CAN KAYA'YA DESTEK VERDİ

Şahan Göbakar da sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta Hasan Can Kaya'ya destek verdi. Gökbakar, paylaşımına "1 saat müsade edin, biraz gülüp geliyorum" notunu düşerek Hasan Can Kaya'yı etiketledi.