Türk müziğinin sevilen ismi Ceylan, yeni aldığı lüks teknesinde eğlenceli anlarını sosyal medya takipçileriyle paylaştı. Mavi suların üzerinde keyifli anlar yaşayan sanatçı, teknede halay çekerek takipçilerini neşelendirdi.

Tekne Turu ile Tatilin Tadını Çıkardı

Ceylan, yeni teknesinde mavi tura çıkarak denizin ve güneşin tadını çıkardı. Tatil sırasında enerjisi ve neşesiyle dikkat çeken ünlü sanatçı, halay çektiği anları da sosyal medya hesaplarında paylaştı. Siyah elbisesi ve şapkasıyla göz kamaştıran Ceylan, dansıyla takipçilerinden büyük beğeni topladı.

Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir? Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir?

Ceylan Halay 1

Yeni Teknesi ile İlk Paylaşım

Sanatçının yeni teknesindeki ilk paylaşımı büyük ilgi gördü. Deniz üzerinde özgürce dans eden Ceylan, hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Yeni teknesiyle ilgili paylaşımlarına devam edeceğini belirten Ceylan, hayranlarına keyifli anlar yaşatmayı sürdürüyor.

Ceylan'dan Halay Performansı

Sosyal medya fenomeni haline gelen Ceylan, enerjisi ve dans yeteneğiyle de dikkat çekiyor. Teknesinde halay çektiği anlar, sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve takipçileri tarafından beğenildi. Ünlü sanatçının bu eğlenceli paylaşımı, yaz tatilinin vazgeçilmez anılarından biri olarak hafızalarda yer aldı.

Editör: Zeliha YAKUT