Galatasaray forması giyen Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira ile ilişkisine geçtiğimiz aylarda son veren Devrim Özkan, sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Torreira'dan Özkan'a karşı yeni bir hamle geldi ve bu hamle sosyal medyada gündem oldu.

Ayrılık Öncesi Gelişmeler

Geçtiğimiz ocak ayında Lucas Torreira ile Devrim Özkan çiftinden kötü haber gelmişti. İkilinin sosyal medya hesaplarından birlikte yer alan fotoğrafları kaldırması ve birbirlerini takipten çıkması sonrası ilişkilerinin bittiği ortaya çıkmıştı.

Ayrılığın Perde Arkası

Ayrılık, 'Aramızda Kalmasın' programına konu olmuştu. Sunucu Müge Dağıstanlı Erdoğan, ayrılığın perde arkasına dair çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Torreira'nın rezidansından sabaha karşı bağırış, kavga sesleri geldiği ve Özkan'ın hıçkırıklarla ağladığı iddia edilmişti.

Resul Emrah Şahan kaç yaşında, aslen nereli, mesleği ne, evli mi ve kimdir? Resul Emrah Şahan kaç yaşında, aslen nereli, mesleği ne, evli mi ve kimdir?

Çarpıcı İddialar

Sosyal medyada ayrılığın perde arkasına dair çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Öne sürülen iddialara göre, Devrim Özkan'ın bitmek bilmeyen istekleri arasında 400 bin dolarlık saat, marka ayakkabı ve çantalar bulunuyordu. Torreira'nın harcamalarının 3 milyon TL'yi bulduğu ve bundan rahatsız olduğu söyleniyordu.

Torreira'dan Sosyal Medya Hamlesi

Ne Gemiler Yaktım dizisindeki minik rol arkadaşı Melisa Duru ile bir araya gelen Devrim Özkan, paylaşımı hikayesinde alıntıladı. Lucas Torreira ise bu paylaşımı beğendi. Futbolcunun bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu ve birçok yorum aldı.

Sosyal Medya Yorumları

Ünlü futbolcunun hamlesine sosyal medya kullanıcılarından farklı yorumlar geldi. Bazıları "Hala unutamadı", "Barışmak istiyor", "Devrim'e aşık" gibi yorumlar yaparken, bazıları ise bu hamlenin anlamını sorguladı.