EVDE BAKIM MAAŞI MAYIS 2024 || Hangi illerde evde bakım maaşı yattı e-devlet sorgulama ekranı EVDE BAKIM MAAŞI MAYIS 2024 || Hangi illerde evde bakım maaşı yattı e-devlet sorgulama ekranı

Gaziantep'in Şahinbey, Şehitkamil, Nizip, İslahiye ve Nurdağı gibi birçok ilçesinin çeşitli bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Gaziantep'te elektrik kesintisi kaç saat sürecek? 

Gaziantep elektrik kesinti listesi ve Toroslar EDAŞ elektrik kesinti listesi araştırılıyor. Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.'den (TOROSLAREDAŞ) yapılan açıklamaya göre, 19 Nisan'da Gaziantep'in farklı bölgelerinde değişen sürelerde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte Gaziantep'te elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve Gaziantep'te elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler. Gaziantep'in hangi ilçelerinde elektrikler kesilecek, Gaziantep'e ne zaman elektrik gelecek? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

GAZİANTEP ELEKTRİK KESİNTİSİ

Gaziantep'te yaşanan elektrik kesintileri aşağıdaki alanlara göre haberimizde yer almaktadır. İşte Gaziantep'teki elektrik kesintileri:

ŞAHİNBEY ELEKTRİK KESİNTİSİ

Şahinbey ve Gaziantep'in diğer bölgelerindeki elektrik kesintileri hakkında bilgi almak için GAZİANTEP ELEKTRİK KESİNTİSİ yazısına tıklayınız.