Uzun süredir birlikte olan çift, bu özel günü nişanlanarak taçlandırmıştı. Nişan töreni, aile bireylerinin ve yakın arkadaşlarının katılımıyla gerçekleşmişti. Düğün yolundaki ilk adımları bu anlamlı günle atmışlardı.

DÜĞÜN TARİHİ BELİRLENDİ

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli oldu. Haziran ayında düzenlenecek olan bu özel gün için heyecan dorukta. Bebek'ten ayrılırken basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sarıtaş, düğünlerini haziran ayında gerçekleştireceklerini ve gelinlik ile damatlığı, müstakbel eşi Zeynep Mayruk'un isteğine göre seçeceklerini dile getirdi.

Arka Sokaklar'ın Tevfik’i Ferit Aktuğ kiminle evli, eşi kim? Eşi de kendisi kadar ünlü bir oyuncu… Arka Sokaklar'ın Tevfik’i Ferit Aktuğ kiminle evli, eşi kim? Eşi de kendisi kadar ünlü bir oyuncu…

EKRANLARA GERİ DÖNÜŞ VE PROJE ARAŞTIRMALARI

Ayrıca Tolga Sarıtaş, hayranlarına sevindirici haberler verdi. Yakın zamanda tekrar ekranlara döneceğini ve yeni projeler üzerinde çalışmalara başladığını açıkladı. Oyuncunun sevenleri, kısa süre içinde onu tekrar ekranlarda görebilecekleri için heyecanlı.

ÇEŞME'DE ROMANTİK BİR DÜĞÜN

Ünlü çiftin, düğünlerini Çeşme'de yapacaklarına dair dedikodular yayılmış durumda. Romantik ve gözlerden uzak bir düğün için Çeşme'nin tercih edileceği konuşuluyor. Hem aileleri hem de yakın çevreleriyle birlikte özel bir gün geçirecek olmaları, çiftin mutluluğunu daha da artırıyor.