Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Selin Genç Sena, Melisa Akman ve Serdar Yeğin gibi isimlerin bir arada yer aldığı Teşkilat dizisinde beklenen gerçekleşti.

Teşkilat'ın yeni bölümü uzun süre hafızalardan silinmeyecek sahnelerle izleyici karşısına çıkarken izleyiciler bu detayı hemen anladı.

Teşkilat Çetin

Aldatmak’ın Zennure’si gerçek adı ne, Yeşim Salkım’ın kızı kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Aldatmak’ın Zennure’si gerçek adı ne, Yeşim Salkım’ın kızı kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

TEŞKİLAT DİZİSİNDE YENİ BÖLÜMDE GERİLİM SÜRÜYOR

Yeni sezona yeni isimlerin katıldığı ve hikayenin daha da hareketli hale geldiği Teşkilat dizisinde gerilim hiç düşmüyor.

Bir süredir yeni isimlerin katılacağı ve ayrılık söylentilerinin ortaya çıktığı Teşkilat dizisinde bu kez uzun zamandır beklenen bir olay yaşandı.

ÇETİN DİZİYE VEDA EDİYOR 

Herkesin bildiği gibi Teşkilat dizisinde Çetin karakterini canlandıran Cengiz Bozkurt'un rekor kıran diziden ayrılacağı iddia edilmişti.

Teşkilat dizisinin son bölümünde ortaya çıkan olaylarla bu iddialar daha da güçlendi.

Teşkilat dizisinde Neslihan karakterinin benimsendiği resmen açıklanırken Çetin karakterinin de artık sonu geldi.

Gerginliğin ve aksiyonun hiç bitmediği Teşkilat dizisinin birkaç bölümünün ardından kartlar resmen yeniden çekilecek ve ayrılık haberleri ardı ardına gelmeye başlayacaktır.

Böylelikle ilerleyen bölümlerde kaosun hakim olacağı Teşkilat dizisinde Çetin karakterinin sonunun geldiğini söylemek yanlış olmaz.

Teşkilat 105. bölümü Pazar akşamı saat 20.00'de TRT 1'de ekrana gelecek.