Survivor All Star 2024 sezonu, dün akşam nefesleri kesen bir finalle son buldu ve uzun süren bekleyişin ardından şampiyon belli oldu. TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşan yarışma, heyecan dolu anlara sahne oldu ve birbirinden güçlü yarışmacılar arasındaki mücadele izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Peki, Survivor All Star 2024 şampiyonu kim oldu? İşte detaylar...

Survivor All Star 2024 Şampiyonu Ogeday Girişken!

Survivor All Star 2024 final turunda, ilk olarak Ogeday ile Seda ve Nefise ile Batuhan karşılaştı. Ogeday, Seda'yı 6-1'lik skorla yenerek finale yükselirken, Nefise de rakibi Batuhan'ı 6-1'lik skorla geçerek ikinci finalist oldu. Bu aşamada Seda ve Batuhan, Survivor hayallerine veda etmek zorunda kaldılar.

Finalde Ogeday ve Nefise arasında büyük bir mücadele yaşandı. Ancak, sonunda Ogeday, Nefise'yi 6-2'lik skorla mağlup ederek Survivor All Star 2024 şampiyonu oldu. Ogeday, kazandığı zaferin ardından duygusal bir konuşma yaparak özellikle Acun Ilıcalı'ya teşekkür etti ve ailesine, sevgilisine ve rakibi Nefise'ye olan saygısını dile getirdi.

Survivor All Star Ogeday Girişken kaç kez şampiyon oldu? 

Ogeday Girişken, 2017 yılında da Survivor'a katılmış ve şampiyon olmuştu. Bu başarısıyla bir kez daha Survivor tarihine adını altın harflerle yazdıran Ogeday, izleyicilerin ve hayranlarının takdirini kazandı.

Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var? Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var?

Survivor All Star 2024 şampiyonu olan Ogeday Girişken'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Survivor heyecanı şimdiye kadar olduğu gibi gelecek sezonlarda da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek gibi görünüyor.

Editör: Havva Andırır