Trendyol Süper Lig'de milli aranın başlamasıyla futbolseverler, ligdeki maçların ne zaman yeniden başlayacağını merak ediyor. Milli ara, A Milli Takım’ın UEFA Uluslar Ligi kapsamında oynayacağı maçlar nedeniyle verilmişti. Peki, Süper Lig’de milli ara ne zaman sona erecek ve kaç gün sürecek? İşte detaylar:

Futbolll

Milli Ara Ne Zaman Sona Erecek?

Trendyol Süper Lig’de 4. hafta karşılaşmaları 1 Eylül 2024 tarihinde tamamlandı. Bu tarihten itibaren milli ara başladı. Milli ara, A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi kapsamında 6 Eylül’de Galler ile ve 9 Eylül’de İzlanda ile oynayacağı maçlar nedeniyle verilmiştir. Milli ara, 5. haftanın başlamasıyla sona erecek. Süper Lig’in 5. hafta maçları 13-16 Eylül 2024 tarihleri arasında oynanacak.

Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Futbol 1 Lig

Milli Aranın Süresi Ne Kadar?

Milli ara, 4. haftanın tamamlanmasından itibaren başlayacak ve 12 Eylül 2024 Çarşamba günü sona erecektir. Yani milli ara toplamda 11 gün sürecektir.

Futbol 1

Süper Lig 5. Hafta Programı Nedir?

Milli aranın ardından Süper Lig’de oynanacak 5. hafta karşılaşmaları şu şekilde planlanmıştır:

Galatasaray - Çaykur Rizespor
Alanyaspor - Hatayspor
Antalyaspor - Adana Demirspor
Samsunspor - Konyaspor
Sivasspor - Gaziantep FK
Trabzonspor - Beşiktaş
Kayserispor - Eyüpspor
Kasımpaşa - Fenerbahçe
Bodrum FK - Başakşehir
Göztepe (haftaya bay geçecek)
 

Editör: Havva Andırır