Yeni sezon öncesinde futbolseverlerin merakla beklediği Süper Lig 2024-2025 fikstürü nihayet belli oldu. Heyecanla beklenen maçlar, derbi tarihleri ve başlama tarihi tüm detaylarıyla açıklandı.

Süper Lig Maçları Ne Zaman Başlıyor?

Trendyol Süper Lig'in yeni sezonu, 9-12 Ağustos tarihleri arasında oynanacak müsabakalarla start alacak. Futbolseverler, favori takımlarının yeni sezon öncesindeki ilk maçlarını heyecanla bekliyorlar.

Fikstür ve Maç Takvimi Detayları

Sezon boyunca Süper Lig'de 19 takım mücadele edecek ve her hafta birbirinden heyecanlı karşılaşmalar izleyicilere sunulacak. Avrupa kupalarında yer alacak takımların eşleşmeleri dikkatlice planlandı ve belirli haftalarda maç yapmayacakları tarihler önceden belirlendi.

Derbi Haftaları Göz Kamaştırıyor

Süper Lig'in en heyecan verici anlarından biri de tabii ki derbi maçlar. Yeni sezonda da büyük takımlar arasındaki çekişmeler 5., 6., 10., 11., 15. ve 16. haftalarda zirveye çıkacak. Trabzonspor - Beşiktaş, Fenerbahçe - Galatasaray gibi maçlar futbolseverlerin büyük ilgisini çekiyor.

Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Sezonun İki Devresi ve Sonlanma Tarihi

Sezonun ilk devresi, 20-23 Aralık tarihlerinde oynanacak 17. hafta maçlarıyla tamamlanacak. İkinci devre ise 3-6 Ocak tarihlerinde başlayacak ve 1 Haziran 2025'te sona erecek.

İlk Hafta Fikstürü

İlk haftada ise şu maçlar oynanacak:

Sivasspor-Trabzonspor
Fenerbahçe-Adana Demirspor
Rizespor-Başakşehir
Kasımpaşa-Konyaspor
Galatasaray-Hatayspor
Alanyaspor-Eyüpspor
Antalyaspor-Göztepe
Samsunspor-Beşiktaş
Bodrum FK-Gaziantep FK

Süper Lig'in yeni sezonunda tüm takımlara başarılar dilerken, futbol tutkunlarının heyecanla beklediği maçların başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Takımların ve futbolcuların performanslarıyla ligde unutulmaz anlar yaşanacağına şüphe yok.

Editör: Havva Andırır