"En Hamarat Benim" programıyla tanınan sunucu ve sosyal medya fenomeni Kadir Ezildi, özel hayatına dair müjdeli bir haber paylaştı. Temizlik tutkusuyla bilinen ve geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Ezildi, bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşıyla evlilik kararı aldı. Ezildi’nin bu kararı, takipçileri arasında büyük heyecan uyandırdı. Fenomen Kadir Ezildi, sosyal medyada sıkça gündem olan temizlik tutkusu ile biliniyor. Peki, Kadir Ezildi’nin nişanlısı kim? İşte müstakbel eşiyle ilgili bilgiler...

Kadir Ezildi411

Ezildi'nin Evlilik Hazırlıkları Nasıl İlerliyor?

Kadir Ezildi, geçtiğimiz günlerde sevgilisinin ailesiyle tanışmak üzere ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu özel anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Ezildi, müstakbel eşiyle ilgili ilk kez bu kadar açık bir paylaşımda bulundu.

Kadir Ezildi52525

Fenomen, nikah masasına oturmak için hazırlıklarını hızla sürdürüyor. Ziyarette, Ezildi’nin kız arkadaşına sosyal medya üzerinden beğeni yağdığı gözlemlendi.

Kadir Ezildi2020

Hülya Avşar’ın Sorusuna Yanıt Ne Oldu?

Daha önce katıldığı bir programda, Hülya Avşar’ın "Bir gün bir sevgilin olsa nasıl öpüşeceksin? Ten tene değiyor. Ter tere değiyor. İlk beraberliğinizde nasıl öpüşeceksin ne yapacaksın? Ağzının içine girip temizlik mi yapacaksın?" sorusuna yanıt veren Ezildi, "Şu an bir kız arkadaşım var. Sohbet ederken günlük duş almayı sevdiğimi belirtiyorum. Ben tabii ki hayat arkadaşımın da bakımlı olmasını isterim. Nefes kokusu, saç kokusu en nefret ettiğim şey" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamalar, onun temizlik konusundaki hassasiyetini bir kez daha gündeme taşıdı.

Kadir Ezildihülyaavşar

Nikah Ne Zaman Olacak?

Kadir Ezildi, kız arkadaşıyla yakın bir tarihte nikah masasına oturmayı planlıyor. Bu süreçte, Ezildi’nin temizlik konusundaki titizliği ve bu durumun ilişkiye nasıl yansıdığı, takipçileri tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Evlilik hazırlıklarıyla ilgili daha fazla detayın önümüzdeki günlerde paylaşılması bekleniyor.

Bengü’nün "Ne Mutlu Türküm Diyene" Demesi Van Konserinde Neden Pet Şişe Protestosuna Sebep Oldu? Bengü’nün "Ne Mutlu Türküm Diyene" Demesi Van Konserinde Neden Pet Şişe Protestosuna Sebep Oldu?

Kadir Ezildi010

Editör: Muhammed Fatih Kıvrım