Tuğba Özay, sosyal medya detoksu yaparak neden ara verdiğini açıkladı. Özay, uzun bir süre sosyal medyada olmamasının kendi tercihi ve isteği olduğunu belirtti.

I (10)

Bu süreçte susmanın, gitmenin, dinlenmenin ve gözlemlemenin önemli olduğunu vurguladı. Sosyal medya detoksu sayesinde içine sürüklendiği bazı olumsuzluklardan uzaklaştığını ve ruhunun dinlendiğini ifade etti.

I (17)

Tuğba Özay, detoksun kendisine iyi geldiğini ve bundan sonra ne sıklıkta sosyal medyayı kullanacağını bilemediğini söyledi.

I (16)

Ancak, binlerce mesaj aldığını ve hepsine cevap vermenin mümkün olmadığını dile getirdi.

I (9)

Arka Sokaklar'ın Tevfik’i Ferit Aktuğ kiminle evli, eşi kim? Eşi de kendisi kadar ünlü bir oyuncu… Arka Sokaklar'ın Tevfik’i Ferit Aktuğ kiminle evli, eşi kim? Eşi de kendisi kadar ünlü bir oyuncu…

Yine de merak, sevgi ve ilgiyi hissettiğini belirtti.

I (13)

Bu süreçte neler yaptığına da değinen Özay, en heyecan verici iki projesinden bahsetti. Bunlardan ilki, babası için yazdığı "Araftayım" adlı şarkısı.

402

Şarkının çıkış tarihini Babalar Günü olarak planladığını ve klip hikayesini tasarladığını paylaştı. Ayrıca, babasının şiirlerinden yapay zeka ile oluşturulan 11 adet şiirin de yakında dinleyicilerle buluşacağını söyledi.

I (8)

Bunun yanı sıra 28 Haziran'da vizyona girecek olan "Le Hayde Maske" adlı sinema filminin de izleyicileri güldüreceğini belirtti.

I (11)

Tuğba Özay, sosyal medya detoksu sürecinde yapacaklarını anlatırken, Buse Tirman ile çekeceği çekimler ve Tubistler Ailemle geleneksel piknik etkinliği gibi etkinliklerden de bahsetti.

401

Tüm bunların sırayla ve yakında gerçekleşeceğini ifade etti.

403