Altı yıl önce nikah masasına oturan oyuncu çift Umut Oğuz ve Sevilay Tilda Oğuz, hayranlarını üzen bir haberle gündemde. Sevilay Tilda Oğuz, sosyal medya hesabından boşanacaklarını duyurdu.

6 Yıllık Evlilik Sona Eriyor

1999 yılında tiyatro oyunculuğuna başlayan ve 2008'de "Adanalı" dizisinde canlandırdığı 'Fiko' karakteri ile tanınan Umut Oğuz, 2018 yılında Sevilay Tilda ile evlenmişti. Çift, 2019 yılında oğulları Dora'yı kucaklarına almıştı. Ancak altı yıllık evliliklerini sona erdirme kararı aldılar.

"Kimseden Para Dilenmedim"

Umut Oğuz, geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir etkinlikte uzun süre işsiz kaldığını ve bu dönemde küçük yatırımları sayesinde ayakta kaldığını ifade etmişti. Oğuz, "Hayatımda hep cömert oldum, hiç cimri olmadım. Ufak tefek yatırımlar yaptım, o dönemde beni onlar ayakta tuttu. Hiç kimseden para dilenmedim. Allah'a şükür kimseye muhtaç kalmadım" şeklinde konuşmuştu.

Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var? Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var?

Boşanma Süreci Başladı

Sevilay Tilda Oğuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile boşanma sürecini başlattıklarını duyurdu. Açıklamasında, "Soranlar için; evet, boşanıyoruz. Süreç başladı. Davamız görülüyor. Dora'mız var, suyun bulanmasını istemedim. Bu süreçte katılamadığımız davetleriniz ve ötelediğim randevularınız için affola. Hepimiz için güzellikler diliyorum. Her birinizi de sevgiyle kucaklıyorum" ifadelerine yer verdi.

Umut Oğuz'dan Sessizlik

Sevilay Tilda Oğuz'un boşanma açıklamasının ardından Umut Oğuz, sosyal medya hesabında spora gittiğine dair bir paylaşım yaptı, ancak ayrılık konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Ünlü oyuncunun boşanma süreci hakkında sessiz kalması dikkat çekti.

 

Editör: Zeliha YAKUT