Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan kimdir, kaç yaşında?

Chloe Loughnan, 1992 yılında İrlanda’nın Cork City şehrine bağlı Blackrock köyünde dünyaya geldi. Babası Jason Loughnan, annesi Lucy Loughnan’dır. Eğitim hayatına İrlanda Üniversitesi Gazetecilik bölümünde başlayan Loughnan, üniversite eğitimini yarıda bırakmak zorunda kaldı. Modellik kariyerine yönelen Loughnan, Paris'te bulunan bir mankenlik ajansı tarafından keşfedildi ve Fransa’ya davet edildi. Bu gelişme, onun eğitimini yarıda bırakmasına neden oldu ve modellik kariyerine odaklanmasını sağladı.

Serdar Ortaç Chloe Loughnan2020

Chloe Loughnan Ne İş Yapıyor Mesleği Ne?

Paris’te modellik yapan Chloe Loughnan, 2011 yılında İstanbul’a yaptığı bir ziyaret sırasında Türk moda dünyasının önde gelen isimlerinden Cengiz Abazoğlu’nun bir defilesinde yer aldı. Bu defile sonrasında Türk şarkıcı Serdar Ortaç ile tanıştı ve İstanbul’da yaşamaya karar verdi. İstanbul’a yerleşmesiyle birlikte modellik kariyerine burada devam etti ve çeşitli projelerde yer aldı.

Serdar Ortaç Chloe Loughnan7887

Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var? Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var?

Chloe Loughnan, modellik kariyerinin yanı sıra oyunculukla da ilgilendi. 2014 yılında "Beyaz Karanfil" adlı dizide Berrak karakterini canlandırdı. Bu projede, Kenan Çoban, Hakan Boyav, Ali Sürmeli, Erdem Ergüney, Çağlar Ertuğrul, Seda Demir gibi isimlerle birlikte rol aldı. Oyunculuk alanındaki bu deneyimi, Loughnan'ın kariyerine farklı bir boyut kazandırdı.

Serdar Ortaç Chloe Loughnan87874

Chloe Loughnan ve Serdar Ortaç Evliliği

Chloe Loughnan, Türk müzik dünyasının tanınmış isimlerinden Serdar Ortaç ile yaşadığı ilişkiyle Türkiye’de geniş bir kesim tarafından tanındı. Loughnan, Serdar Ortaç’ın bazı müzik kliplerinde de oynayarak hem oyunculuk hem de modellik kariyerini Türkiye’de devam ettirdi. Çift, 6 Haziran 2014 tarihinde evlendi. Nikahları, o dönemin Şişli Belediyesi Başkan Vekili Emir Sarıgül tarafından kıyıldı. Evlilikleri boyunca magazin basınının ilgisini çeken çift, 2019 yılında yollarını ayırdı.

Editör: Murat Serdar Yıldız