Narin Güran'ın Ölümünün Arkasındaki Şok İddia: Anne ile Amca Arasındaki Yasak İlişki Gerçek mi? Narin Güran'ın Ölümünün Arkasındaki Şok İddia: Anne ile Amca Arasındaki Yasak İlişki Gerçek mi?

Şehit Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz kimdir vasiyeti ne?

Milli Savunma Bakanlığı, 21 Haziran 2024 tarihinde Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde yaşanan bir çatışmada Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz'un şehit olduğunu duyurdu. Acı haber, kahraman askerimizin ailesine ve sevenlerine büyük üzüntü yaşattı. Horoz'un vasiyeti ise yürekleri dağladı. Şehidin, "Eğer ben şehit olursam, bir Afrika ülkesinde su kuyusu açtırmanızı rica ediyorum." şeklindeki dileği, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Pençe-Kilit Operasyonunda Neler Yaşandı?

Milli Savunma Bakanlığı’nın açıklamasına göre, Pençe-Kilit operasyonu kapsamında gerçekleştirilen arama tarama faaliyetleri sırasında terör örgütü mensupları ile temas sağlandı. Bu çatışma esnasında Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz şehit oldu. Aynı operasyonda üç terörist etkisiz hale getirildi ve operasyonlara devam edildiği belirtildi. Bakanlık, şehit Horoz'un ailesine ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Şehidin Ailesi Nasıl Karşıladı?

Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz’un şehadet haberi, ailesine Hasancıklı Mahallesi'ndeki evlerinde yetkililer tarafından verildi. Haberi alan ailesi ve akrabaları büyük üzüntü yaşadı. Şehidin evine ve çevresine Türk bayrakları asıldı. Ailenin yakınları ve komşuları da destek olmak için eve akın etti. Bekar olan Horoz'un 5 kardeşi bulunuyor. Şehit asker, Kahramanmaraş'ta düzenlenecek askeri törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

Editör: Murat Serdar Yıldız