AK Parti Meclis Grup toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, salonun karşısındaki odada bazı milletvekilleriyle özel görüşmeler yaptı. Bu görüşmelerde vekiller, bireysel taleplerini ileterek seçim bölgeleriyle ilgili bilgiler verdiler.

THY -Emlak Konut Arnavutköy çekiliş sorgulama 2024 || Kura sonuçları Arnavutköy hangi tarihte, ne zaman açıklanacak? THY -Emlak Konut Arnavutköy çekiliş sorgulama 2024 || Kura sonuçları Arnavutköy hangi tarihte, ne zaman açıklanacak?

ŞEHNEM BURSALI ÜZGÜNOLDUĞUNU BİLDİRDİ

İstakoz paylaşımıyla tepki çeken Şebnem Bursalı da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la özel bir görüşme gerçekleştirdi. Bursalı, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek ile birlikte Erdoğan'ın odasına girdi. Gökçek, "Efendim Şebnem Hanım çok üzgün, görüyorsunuz" şeklinde konuştu.

Istakoz 2

ERDOĞAN SESSİZLİĞİNİ KORUDU

Bursalı'nın başını öne eğerek "Çok üzgünüm" ifadesiyle özür dilediği belirtildi. Erdoğan ise bu sözlere herhangi bir yanıt vermedi ve sessiz kalmayı tercih etti. Gökçek ve Bursalı daha sonra odadan ayrılmak zorunda kaldı.

ISTAKOZ YERKEN YAPTIĞI PAYLAŞIM OLDU 

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco Yat Kulübü'nde yaptığı ıstakoz paylaşımı, AK Partili eski vekil ve belediye başkan adayı Hüseyin Filiz'in Maldivler'deki tatil paylaşımı ve Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin önceki dönem belediye başkanı Ekrem Yavaş'ın "Çekilin aç Türkler tatilden dönüyor" mesajıyla birlikte tartışmalara yol açtı.

ERDOĞAN’DAN İSİM VERMEDEN BURSALI’YA TEPKİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün partisinin ilk grup toplantısında bu paylaşımlara dikkat çekti. İsim vermeden bu kişilere tepki gösteren Erdoğan, "Bizim lügatimizde böbürlenme yoktur. Millete tepeden bakma, milletle arasına duvarlar örme, mesafe koyma asla ve asla yoktur. Her zaman söylüyorum. Biz bu milletin ta kendisiyiz. Biz, siyaseti birilerine imtiyaz sağlamak, makam, kültür ve unvan dağıtmak için de yapmıyoruz. Hangi konumda olursak olalım, hepimiz bu makamlarda milletimize ve Türkiye'ye aşkla hizmet etmek için bulunuyoruz. Bu konuda oluşan zafiyetleri süratle gidermek boynumuzun borcudur" şeklinde konuştu.