Gaziantep elektrik kesintisi 17 Mayıs ilçeler, elektrik gelecek mi, ne zaman? Gaziantep elektrik kesintisi 17 Mayıs ilçeler, elektrik gelecek mi, ne zaman?

Isparta'da yaşanan üzücü bir olayda, motosikletin çarptığı üniversite öğrencisi genç kız ağır yaralandı. R.K. yönetimindeki motosiklet, Modernevler Mahallesi 102 Cadde'de yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Süleyman Demirel Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Elif Metiner'e çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi.

GENÇ KIZIN DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralanan genç kız, Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kazanın iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildiği ve görüntülerde, motosikletin çarptığı Elif Metiner'in savrulması olduğu görüldü.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza sonrasında polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Sürücü R.K. hakkında işlem yapılırken, kazanın detayları ve sorumlularıyla ilgili araştırmalar devam ediyor. Öğrenci Elif Metiner'in sağlık durumu ise yakından takip ediliyor.