İstanbul Büyükçekmece'de yaşanan şok edici cinayetin ardından şüpheli Azad Morkoyun yakalandı. Polis tarafından gözaltına alınan Morkoyun, suçunu itiraf etti. Cinayeti işlediğini kabul eden Morkoyun, "Yolda zor yürüyen alkollü bir kişi gördüm. Daha önceden hiç tanımıyorum. Bu halinden dolayı ona sinirlendim. Olayı gerçekleştirdim" şeklinde ifade verdi.

Serdar Sertçelik olayı ne, M7 kim, gizli tanık mı, eşi kim? Serdar Sertçelik olayı ne, M7 kim, gizli tanık mı, eşi kim?

OLAYIN DETAYLARI

Geçtiğimiz hafta akşam saatlerinde Ulus Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, 50 yaşındaki Yıldıray Koç, ara sokakta bıçaklanarak ağır yaralanmıştı. Olay yerine gelen vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılan Koç, maalesef kurtarılamamıştı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek olayın şüphelisini tespit etti.

KOMANDO BIÇAĞI KULLANILDI

Azad Morkoyun'un cinayeti işlerken kullandığı bıçak da ele geçirildi. Cinayetin komando bıçağı kullanılarak işlendiği belirlendi. Emniyetteki işlemlerin ardından Azad Morkoyun adliyeye sevk edildi. Şüphelinin, Yıldıray Koç'u takip ettiği ve sonrasında kaçtığı anlar güvenlik kamerası kayıtlarında ortaya çıktı.

YALI ÇAPKINI'NDA HEYECAN DEVAM EDİYOR!

Yalı Çapkını dizisinde de heyecan doruktaydı. İşlenen cinayetin çözülmesiyle ilgili detaylar ve dizinin yeni bölüm fragmanı için tıklayın.