Dün akşam saatlerinde Ankara'da başlayan kuvvetli sağanak yağış, metro hattında aksamalara neden oldu. Yenimahalle-Atatürk Kültür Merkezi istasyonları arasında sefer yapan metro hattının bir bölümü, su baskını nedeniyle hizmet dışı kaldı. İstasyonlardaki suyun tahliye edilmesinin ardından seferler yeniden başladı.

IBAN Dolandırıcılığı: Artan Vakalarla Beraber Hukuki Riskler de Artıyor IBAN Dolandırıcılığı: Artan Vakalarla Beraber Hukuki Riskler de Artıyor

AKKÖPRÜ İSTASYONU'NDA SU BASKINI

Ankara Metrosu'nda yaşanan su baskını özellikle Akköprü İstasyonu'nda yoğunlaştı. Bu durum, Yenimahalle-Atatürk Kültür Merkezi arasında sefer yapan metro hattının bu kesiminde seferlerin durmasına neden oldu.

OSB TÖREKENT-ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ARASINDA DA KESİNTİ

Öte yandan, yaşanan aksaklık nedeniyle dün OSB Törekent-Atatürk Kültür Merkezi istasyonları arasında da seferler yapılamamıştı. Yağışın etkisiyle istasyonlardaki suyun tahliye edilmesi ve gerekli önlemlerin alınmasıyla seferler normale döndü.

ULAŞIM AKSAMALARINA DİKKAT

Ankara'da yaşanan bu durum, kuvvetli yağışların ulaşım üzerindeki etkisini bir kez daha gözler önüne serdi. Vatandaşların özellikle yağışlı havalarda ulaşım planlamalarını gözden geçirerek, gerekli tedbirleri almaları önem taşıyor.