Başarılı oyuncu Şebnem Bozoklu, son olarak Hayatımın Neşesi dizisinde rol almasının ardından Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna dahil oluyor. Dizinin sezon finalinde genişleyen kadrosuna katılan Bozoklu, Evrim Alasya'nın İzmir'den gelen kuzeni Meri karakterine hayat verecek.

F69E3E14737131.562883E97D624

Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti, yeni sezonunda dikkat çeken isimleriyle izleyicileri ekranlara kilitleyecek. Bu gelişme, dizi severler arasında heyecan yarattı ve yeni sezonun merakla beklenmesine sebep oldu.

980758

Başarılı oyuncu Şebnem Bozoklu, son dizisi Hayatımın Neşesi'nin ardından rotasını Kızılcık Şerbeti'ne çevirdi. Evrim Alasya'nın canlandırdığı Kıvılcım karakterinin İzmir'den gelen kuzeni Meri'ye hayat verecek olan Bozoklu, dizinin sezon finalinde genişleyen kadrosuna dahil oldu. Bu heyecan verici gelişme, dizi hayranları arasında büyük ses getirirken, yeni sezonun merakla beklenmesine sebep oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te  DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Oyuncu Sebnem Bozoklu Kizilcik S

Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti, geçtiğimiz sezonda da izleyicilerden büyük ilgi görmüştü. Evrim Alasya, Selin Keklik, Ebru Özkan Uçar ve Çağatay Ulusoy gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna Şebnem Bozoklu'nun da katılmasıyla yeni sezonda daha da iddialı bir yapım olması bekleniyor.

Oyuncu Sebnem Bozoklu Kizilcik S (2)

Şebnem Bozoklu'nun Kızılcık Şerbeti'ne dahil olmasıyla ilgili:

  • Bozoklu, Meri karakteriyle dizinin hikayesine yeni bir soluk getirecek. Meri'nin Kıvılcım ve aileyle olan ilişkisi, dizide merak uyandıran yeni bir dinamik yaratacak.

12174772 700X400

  • Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, Şebnem Bozoklu'nun Kızılcık Şerbeti'ne katılmasından dolayı duyduğu heyecanı dile getirdi. Turgut, Bozoklu'nun oyunculuk yeteneğinin ve karizmasının diziye büyük katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.
  • Şebnem Bozoklu da Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ve yeni sezonda izleyicilerle buluşmak için sabırsızlandığını söyledi.
  • 1Fdb0F22Cbe83Dae386A7Dd0Ccc02Fcf

Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonunda Şebnem Bozoklu'nun yanı sıra hangi yeni isimlerin yer alacağı da merak konusu. Dizinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak ve yeni sezon Eylül ayında Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Sebnem Bozoklu

Kızılcık Şerbeti hayranları, Şebnem Bozoklu'nun diziye katılmasıyla birlikte heyecanlarını sosyal medyada dile getiriyor. Yeni sezonda dizinin hikayesinde nasıl gelişmeler olacağı ve Şebnem Bozoklu'nun karakterinin diziye neler katacağı merakla bekleniyor.

Oyuncu Sebnem Bozoklu Kizilcik S (1)

Bu gelişmeyle birlikte Kızılcık Şerbeti, yeni sezonda en çok izlenen dizilerden biri olmaya aday gösteriliyor.

Editör: Ali Çakar