Show TV'nin sevilen dizisi "Kızılcık Şerbeti"nin yeni sezonunda kadroya katılacak oyuncular belli olmaya başladı. Bu yeni isimlerden biri de ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu oldu. Gold Film'in imzasını taşıyan bu yapım için yapımcı Faruk Turgut ile anlaşma sağlayan Bozoklu, diziye renk katacak bir karakteri canlandıracak.

Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor? Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor?

Şebnem Bozoklu741023

Şebnem Bozoklu Meri Karakteriyle İzleyici Karşısına Çıkacak

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Şebnem Bozoklu, "Kızılcık Şerbeti" dizisinde Kıvılcım'ın (Evrim Alasya) İzmir'den gelen kuzeni olan Meri karakterine hayat verecek. Bu yeni karakterle birlikte dizinin hikayesi daha da renklenecek ve izleyicileri sürükleyici bir yolculuğa çıkaracak.

Şebnem Bozoklu777

Kızılcık Şerbeti'ne Yeni Katılacak Oyuncular

Şebnem Bozoklu'nun yanı sıra "Kızılcık Şerbeti" dizisinin yeni sezonunda kadroya katılacak 4 oyuncu daha bulunuyor. Bu oyuncuların kimler olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız