Şimdilerde deniz, kum ve güneşin keyfini eşi Caner Erkin ve minik kızları Mihran Ela ile çıkaran güzel oyuncu Şükran Ovalı, tatilin tadını çıkarırken sosyal medyayı da sallıyor. Son olarak Yargı dizisinde Savcı Derya karakteriyle izlediğimiz Ovalı, beyaz mayosuyla plajda arz-ı endam ederek gözleri üzerine çekti.

Şükran Ovalı101010

Şükran Ovalı'nın tatil pozları, özellikle beyaz mayosuyla adeta bir kuğu gibi suyun üzerinde zarif bir şekilde duruşuyla dikkat çekti. Kızı Mihran Ela ile birlikte çekilen fotoğraflarda Ovalı, annelik mutluluğunu ve plajın huzurunu bir arada yaşarken, güzelliği ve zarafetiyle de hayranlık uyandırdı.

Şükran Ovalı5585858

Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi? Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi?

Sosyal medyada da büyük ilgi gören Şükran Ovalı'nın tatil pozlarına gelen "Kuğu gibi" yorumları, onun zarafetini ve doğal güzelliğini bir kez daha vurguladı. Ovalı, beyaz mayosuyla plajın en dikkat çeken isimlerinden biri olurken, paylaştığı pozlarla takipçilerini büyüledi.

Şükran Ovalı85854241

39 yaşındaki güzel oyuncunun tatildeki huzurlu ve mutlu anları, izleyicilerine de pozitif enerji veriyor. Şükran Ovalı'nın tatil keyfi, sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum alırken, hayranları da onun mutluluğuna ortak olmanın keyfini yaşıyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız