31 Temmuz 2024 Şans Topu Çekiliş Sonuçları Açıklandı

Şans Topu çekilişinin sonuçları, 31 Temmuz 2024 Çarşamba akşamı yapılan çekilişle birlikte belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen ve Sisal Şans tarafından gerçekleştirilen Şans Topu çekilişi, haftanın iki günü; Çarşamba ve Pazar akşamları düzenleniyor. Çekiliş, saat 20.00'de noter huzurunda gerçekleştirildi ve sonuçlar millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak aktarıldı.

31 Temmuz 2024 Şans Topu Kazanan Numaralar Nelerdir?

31 Temmuz Çarşamba akşamı gerçekleştirilen Şans Topu çekilişinde kazanan numaralar şu şekilde açıklandı:

  • 4
  • 5
  • 8
  • 27
  • 33

Ek olarak, joker numarası ise 1 olarak belirlendi.

Şanstopuuuuuuuuuuuu

31 Temmuz 2024 Şans Topu Büyük İkramiye Kazananı Oldu mu?

Açıklanan sonuçlara göre, 31 Temmuz 2024 Şans Topu çekilişinde 5+1 şanslı numarayı bilen büyük ödülün kazananı oldu. Kazanan kişi veya kişiler, büyük ikramiyenin sahibi olarak önemli bir kazanç elde ettiler.

Şans Topu Çekilişine Nasıl Katılabilirsiniz?

Şans Topu çekilişlerine katılmak isteyenler, biletlerini yetkili bayilerden veya online olarak Milli Piyango İdaresi'nin resmi internet sitesi üzerinden temin edebilirler. Çekiliş sonuçları her hafta Çarşamba ve Pazar akşamları saat 20.00'de açıklanıyor ve sonuçlar canlı olarak takip edilebiliyor.

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 14 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 14 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 14 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 14 Eylül 2024

Şans Topu Çekilişleri ve Kazanma Şansı

Şans Topu çekilişleri, katılımcılara büyük ödüller kazanma şansı sunan popüler bir şans oyunudur. Her çekilişte 5+1 şanslı numarayı doğru tahmin edenler büyük ikramiyenin sahibi olma şansı yakalar. Şans Topu, haftanın iki günü düzenlenen çekilişleri ile şans oyunu tutkunlarına kazanç fırsatları sunmaya devam ediyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız