ATV ekranlarında yayımlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına oğlu Serdar’ı bulmak için katılan Hacer Çıranoğlu, 14 yaşında evlendirildiği ve üç çocuğunun babası olan eski eşi Seyfi Birbir’in çelişkili ifadeleri ile dikkatleri üzerine çekti. Çıranoğlu, oğlunu Seyfi Birbir’in tanımadığı birine evlatlık verdiğini söylediğini ifade etti. Eski eşinin çocuğunu bir fuar alanında bıraktığını söylemesi üzerine olaylar, Müge Anlı'nın programında gündem yarattı.

Seyfi Birbir Neden Çelişkili İfadeler Verdi?

Seyfi Birbir, programa katıldıktan sonra önce oğlunu evlatlık verdiğini, sonrasında ise İzmit Fuarı'na götürüp orada bıraktığını iddia etti. Ancak yapılan araştırmalarda bu iddiaları doğrulayacak herhangi bir tanık veya kanıt bulunmadı. Birbir’in ifadeleri çelişkili ve detaylardan yoksun olduğu için Müge Anlı ve izleyicilerde şüphe uyandırdı.

Seyfi Birbir2

Oğlu ile 15 Yıldır Görüştüğünü Söyledi

Seyfi Birbir, fuar iddialarıyla çıkmaza girince yeni bir iddia daha ortaya attı ve "Oğlumla 15 yıldır görüşüyorum, pazartesi günü beraber programa geleceğiz," dedi. Ancak pazartesi günü Seyfi, kaldığı otelde kendisine zarar vermiş bir şekilde bulundu ve acilen hastaneye kaldırıldı.

Ntihar Eden Seyfi Birbirin Durum

Seyfi Birbir Neden İntihar Etti?

Tedavi sürecinin ardından Sakarya’da bulunan evine taburcu edilen Seyfi Birbir, burada şoke eden bir olayla yeniden gündeme geldi. Birbir, Sakarya’nın Kurtbeyler Mahallesi'ndeki evinin bahçesindeki bir ceviz ağacına asılı halde bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Birbir’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Cem Garipoğlu'nun Mezarı İncelendi: DNA Testi Sonuçları Ne Çıktı? Münevver Karabulut Olayında Yeni Gelişmeler Cem Garipoğlu'nun Mezarı İncelendi: DNA Testi Sonuçları Ne Çıktı? Münevver Karabulut Olayında Yeni Gelişmeler

Olayın Detayları Neler?

İddialara göre, Seyfi Birbir oğlunu bakkala gönderdikten sonra kendisini evinin bahçesinde bulunan ağaca asarak yaşamına son verdi. Bu gelişmeler Müge Anlı'nın programında büyük yankı uyandırırken olay, sosyal medyada geniş bir tartışma başlattı.

Editör: Havva Andırır