Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde, 15 yaşındaki A.A. adlı sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek trafik kazasına neden oldu. Ehliyetsiz sürücü, önce seyir halindeki bir araca, ardından park halindeki başka bir araca çarptı. Kaza sırasında A.A. hafif yaralanırken, olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Kaza, Kapaklı - Pınarça yolu üzerinde meydana geldi. A.A. yönetimindeki 06 FHZ 06 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu S.G. yönetimindeki 34 DMS 330 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan hafif ticari araç, ardından park halindeki başka bir otomobile çarparak durdu.

Müge Anlı'ya katılan İzmir Fuar'ına bıraktım diyen Seyfi Birbir kimdir, neden intihar etti? Müge Anlı'ya katılan İzmir Fuar'ına bıraktım diyen Seyfi Birbir kimdir, neden intihar etti?

671Fbaf3784Fa370E2D1A7F8

Yaralı Sürücüye İlk Müdahale Nasıldı?

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan 15 yaşındaki sürücü A.A., daha sonra Kapaklı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. A.A.’nın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Soruşturma Başlatıldı mı?

Kaza ile ilgili olarak yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Kazanın nedenleri ve süreci detaylı bir şekilde inceleniyor. 15 yaşındaki sürücünün trafik kazasına neden olması, hem güvenlik açısından hem de yasal açıdan ciddi bir mesele olarak değerlendiriliyor.

Editör: Havva Andırır