Rupert Murdoch, 5. Kez Evlendi: Yeni Eşi Kimin Kaynanası Çıktı?

Rupert Murdoch ve Elena Zhukova'nın Evliliği

Medya dünyasının önemli isimlerinden biri olan 93 yaşındaki medya patronu Rupert Murdoch, Rus asıllı bilim insanı Elena Zhukova ile evlendi. Murdoch ve Zhukova'nın Kaliforniya'da gerçekleşen nikah töreni, The Sun gazetesi tarafından da yayınlandı. Çiftin birkaç aydır birlikte olduğu ve evlilik kararı aldıkları biliniyor.

Milyarder Patronun Yeni Eşi Kimin Kaynanası Çıktı

Tanışmaları ve Aile Buluşması

Murdoch ile Zhukova'nın tanışma hikayesi ise oldukça ilginç. Çiftin, medya patronunun eski eşi Wendi Deng'in ev sahipliği yaptığı bir aile buluşmasında karşılaştığı ortaya çıktı. Deng ile Murdoch'un 14 yıl süren evliliği 2013 yılında sona ermişti.

MISS TURKEY 2024 Güzellik Yarışması finali ne zaman ve hangi tarihte? Miss Turkey finalistleri listesi MISS TURKEY 2024 Güzellik Yarışması finali ne zaman ve hangi tarihte? Miss Turkey finalistleri listesi

Rupert Murdoch Yeni Eşi Kimin Kaynanası?

Elena Zhukova'nın, ünlü iş insanı Roman Abramoviç'in eski eşi Daria'nın annesi olduğu öğrenildi. Bu durum, Zhukova'nın tanınmış bir aileye mensup olduğunu ve ilişkilerinin medyada dikkat çektiğini gösteriyor.

Rupert Murdoch'un Önceki Evlilikleri

Medya patronu Rupert Murdoch daha önce toplamda dört kez evlenmişti. İlk eşi Avustralyalı uçuş görevlisi Patricia Booker ile olan evliliği 1956 yılında başlamış ve 1967 yılında sona ermişti. Ardından İskoç asıllı gazeteci Anna Mann ile 1967'den 1999'a kadar evli kalmıştı. Üçüncü eşi Çin doğumlu girişimci Wendi Deng ile evliliği 1999 yılında başlamış ve 2013 yılında sona ermişti. Dördüncü eşi ünlü eski model Jerry Hall ile olan evliliği ise 2022 yılında sona ermişti.

Editör: Murat Serdar Yıldız