MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te  DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, son günlerde ehliyetini alkolaraç kullanmaktan dolayı geçici olarak kaybetmiş ve bu durum medyada geniş yankı uyandırmıştı. Türkoğlu, yaşanan olayın ardından eski aracını satıp yeni bir araç edinmiş. Yeni aracının fiyatı ise dudak uçuklatacak cinsten.

Sıla Türkoğlu'nun Oyunculuk Kariyeri ve Popülerliği

"Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı 'Doğa' karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanmış ve geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Dizideki performansıyla dikkat çeken Türkoğlu, oyunculuk kariyerinde önemli bir çıkış yakalamıştır.

Alkollü Araç Kullanma Olayı ve Ehliyetinin Geçici Olarak Elinden Alınması

Türkoğlu'nun alkollü araç kullanmasıyla ilgili yaşadığı olay, sosyal medyada ve basında geniş yer bulmuştu. Promil sınırını aşarak yakalanan ve ehliyetine geçici olarak el konulan Türkoğlu, bu durumun ardından eski aracını satma kararı almıştı.

Yeni Aracanın Fiyatı Ne Kadar?

Ünlü oyuncunun yeni aracının fiyatı, kamuoyunda büyük merak konusu oldu. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkoğlu'nun yeni aracına tam 3 milyon 500 bin TL ödediği belirtildi. Bu rakam, Türkoğlu'nun yaşam tarzı ve tercihleri hakkında da spekülasyonlara neden oldu.

Editör: Havva Andırır