Ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın, TV8'de Jess Molho ile sunduğu 'Gel Konuşalım' programında fit görüntüsünün sırrını açıkladı. Akalın, kilo vermek için geçirdiği küçük bir operasyonun detaylarını paylaşarak, "Germe ameliyatı değil. Küçük bir operasyon. Bayağı küçük. Bayramda o yüzden çalışmadım. Bayağı 10 küsur kilo gitti yani. Daha çok gidecek. Daha iyi olacağım" dedi.

Demetakalın78878

Kilo verdikten sonra fiziğiyle dikkat çeken 52 yaşındaki şarkıcı, meslektaşlarına da göndermelerde bulundu. Akalın, "Bir kendinize gelin bakayım. Fizikse bizde de var Allah'ıma bin şükürler olsun. Boyumla posumla attırıveririm hepinizi!" ifadelerini kullanarak iddialı açıklamalarda bulundu.

Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor? Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor?

Ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın Tatilde Nerede Görüldü?

Fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken Demet Akalın, son olarak tatil için Datça'ya gitti. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü şarkıcı, tatil pozlarını 10 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştı. Akalın’ın bikinili pozları, hayranları tarafından büyük ilgi gördü ve beğeni topladı.

Editör: Murat Serdar Yıldız