Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Password, yeni yayın gününe geçiş yaptı. Şebnem Bozoklu ve Enis Arıkan'ın sunumuyla ekrana gelen yarışma, izleyicilere her hafta heyecan dolu anlar yaşatıyor. Ancak, programın yayın günü değişti. İşte detaylar:

Password Yarışması Hangi Gün Yayınlanacak?

Password yarışmasının önceki yayın günü olan cuma gününden salı gününe değiştirildi. Artık Password, her hafta salı günü saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Bu değişiklikle birlikte, izleyiciler programı hafta ortasında takip edebilecekler.

Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor? Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor?

66B1E3326244F026B986Dcae

Password Nasıl Oynanır?

Password yarışmasında iki takım, kelimelerle mücadele eder. Her hafta bir ünlü ismin konuk olduğu programda, takımlar kelimelerde gizli olan şifreyi bulmaya çalışır. Her takımdan bir kişiye şifre gösterilir ve o şifrenin, takım arkadaşları tarafından verilen ipuçlarıyla bulunması istenir. Şifreyi doğru bir şekilde bulan takım puan kazanır ve yarışma sonucunda galip gelme şansını artırır. İki oyun kazanan takım, bir sonraki tura geçer.

66B1E3326244F026B986Dcac

Editör: Havva Andırır