Ünlü oyuncu Özgü Namal, Kurtlar Vadisi, Merhamet, Hanımın Çiftliği gibi birçok dizide rol almış ve kariyeriyle adından söz ettirmiştir. Ancak son dönemde dikkatleri özellikle özel hayatı ve çocukları üzerine çekmektedir.

Survivor’da Nagihan perişan halde! Gözyaşları içinde anlattı Survivor’da Nagihan perişan halde! Gözyaşları içinde anlattı

BİR ANNEYE DUYULAN MERAK: ÖZGÜ NAMAL'IN ÇOCUKLARI

Özgü Namal, eşi Serdar Oral'ın 2020 yılında yaşamını yitirmesiyle sarsılmıştır. Bu zor zamanlarda çocuklarıyla ayakta durmayı başaran ünlü oyuncunun, çocuklarıyla ilgili detayları sır gibi sakladığı bilinmektedir.

57061Ed918C7735F28767881

KARİYERİNDEN ÖNE ÇIKANLAR

Melahat Özgü Nama adıyla tanınan ünlü oyuncu, 14 yaşındayken Enis Fosforoğlu Tiyatrosu'nda oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Özgü Namal, Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Elif Eylül karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınmıştır.

2005 yılında Kiralık Oyun adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri'nde yardımcı rolde yılın en başarılı müzikal-komedi kadın oyuncusu ödülünü almıştır.

ÖZEL HAYATINDAKİ DEĞİŞİMLER

2014 yılında Serdar Oral ile evlenen Özgü Namal, eşi ve çocuklarıyla Köyceğiz'de gözlerden uzak bir yaşam sürdürmüştür.

Eşi Serdar Oral'ın 2020 yılında kalp krizi sonucu vefat etmesi, Namal'ı derinden etkilemiştir.

5C8D8B9C45D2A09E0099E8Ba

ÇOCUKLARIYLA İLGİLİ YORUMLAR

Özgü Namal'ın çocuklarıyla ilgili detaylar sır gibi saklansa da, sosyal medyada yapılan yorumlara göre, çocukları büyük ilgi görmektedir. Özellikle "Maşallah çok tatlılar", "Oğlan annesinin kopyası" gibi yorumlar, çocukların sevimliliğine vurgu yapmaktadır.

Özgü Namal'ın yaşamındaki bu değişimler ve çocuklarıyla olan ilişkisi, hayranları tarafından merakla takip edilmektedir.