Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği'nin bu yıl 28'incisi gerçekleştirilecek.

Osmaniye'nin en köklü ve prestijli kültürel etkinliklerinden biri olan Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği'nin bu yıl 28'incisi gerçekleştirilecek. 9-11 Ağustos 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan şenlik için Osmaniye Belediyesi hazırlıklara başladı. Etkinlikler, Zorkun Yaylası'nda yoğun bir ilgiyle karşılanacak ve şenliğe katılmak isteyenler için kayıtlar alınmaya başlandı.

Maxresdefault-64

Bu yılki şenlikte, yaklaşık 20 farklı dalda yarışmalar düzenlenecek

. Çocuklar, kültürel etkinlikler, animasyon gösterileri, çocuk tiyatroları, sinema gösterimleri ve sürpriz eğlencelerle dolu bir programla karşılaşacaklar. Ayrıca, şişme oyun parkurları da çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak. Şenliğin final etkinliği ise 11 Ağustos Pazar günü saat 15.00'te gerçekleştirilecek.

Zorkun C59Fenlikleri

28'inci Çocuk Şenliği için tüm hazırlıkların devam ettiğini belirtildi.

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Zorkun Yaylası 28'inci Çocuk Şenliği için tüm hazırlıkların devam ettiğini belirtti. Başkan Çenet, “Farklı sebeplerden dolayı bazı yıllar yapılamayan bu şenliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Çocuk yüreği taşıyan 7’den 77’ye herkesi bu şenliğe davet ediyoruz” dedi.

Whatsapp Image 2019 09 06 At 23

Şenliğin fikir babası Reşat Gürel ve Arkadaşları Unutulmamalıdır.

Zorkun Çocuk Şenliği, 1985 yılında eğitimci Reşat Gürel önderliğinde bir grup öğretmen tarafından gönüllülük esasına dayalı olarak başlatılmıştır. Osmaniye’nin en eski kültürel etkinliklerinden biri olan bu şenlik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'ndan sonra Türkiye genelinde düzenlenen en büyük çocuk etkinliği olma özelliğine sahiptir. 1990 yılından itibaren Osmaniye Belediyesi'nin kültür etkinliği olarak sürdürülen şenlik, her yıl binlerce çocuğu ve ailelerini bir araya getiriyor.

Zorkun Cocuk Senligi Icin Geri S

Bu büyük etkinliği kaçırmamak ve detaylı bilgi almak için şenlik kayıt bürosuna başvurabilirsiniz. Zorkun Yaylası’nda çocuklar ve aileler için unutulmaz anlar sizleri bekliyor!