Türkiye'nin tanıdığı isimlerden Bahar ve Nihal Candan kardeşler, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla gündeme gelmişti. Ancak Nihal Candan, anoreksiya yani yemek yememe hastalığına yakalanarak 37 kiloya kadar düşmüş ve bu durum tahliyesine sebep olmuştu. Ancak son günlerde medyaya yansıyan haberlere göre, Candan'ın tahliyesi sonrası sıradan bir yaşam sürmediği iddia ediliyor.

KUAFÖR ZİYARETLERİ VE DUDAĞINDA DOLGU İDDİALARI

Nihal Candan'ın sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmesine dair kamuoyunda tartışmalar sürerken, Candan'ın kuaför ziyaretleri gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada dolaşan iddialara göre, Candan, tahliye olduktan sonra Nişantaşı ve çeşitli kuaförlerde sık sık görülmüş ve hatta dudağına dolgu yaptırdığı iddia edilmişti.

Sandık Kokusu Atilla nerede, dizide neden yok? Diziden neden ayrıldığı belli oldu! Sandık Kokusu Atilla nerede, dizide neden yok? Diziden neden ayrıldığı belli oldu!

Nihal Candan Dudak Dolgusu

YENİDEN CEZAEVİNE DÖNME İHTİMALİ VAR!

Tahliyesi sonrası tepkilerin odağı haline gelen Nihal Candan için kötü haberler de gelmişti. Gazeteci Emrullah Erdinç'in haberine göre, Candan'ın sağlık sorunları nedeniyle tahliyesine müşteki avukatları itiraz etmişti. İtirazların kabul edilmesi durumunda yeniden cezaevine dönme ihtimali gündeme gelirken, Candan hakkında çıkan yeni iddialar da kamuoyunda merak konusu oldu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLAN İDDİALAR

Sosyal medyada Nihal Candan'ın tahliyesi sonrası Nişantaşı ve kuaförlerde dolaştığı, hatta dudağına dolgu yaptırdığı iddiaları büyük yankı uyandırdı. Kamuoyunda şaşkınlıkla karşılanan bu iddialar, Candan'ın yeniden cezaevine dönme ihtimalini de beraberinde getirdi.